پاسخگویی کلینیک

ساعت 8 صبح تا 22 شب

تلفن تماس

02122694515

تلفن تماس : 02122694515
پاسخگویی :8 صبح تا 22 شب

علائم جوش نخوردن ایمپلنت دندان

علائم جوش نخوردن ایمپلنت دندان

فهرست مطالب

کاشت دندان به روش ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندان های طبیعی از دست رفته است. امروزه بسیاری از افراد به این روش درمانی برای پر کردن جای خالی دندان خود روی آورده اند. این روش نیز مانند هر روش درمانی دیگری عوارض و پیامد هایی داشته که همه این ها در هر فردی متفاوت خواهد بود. یکی از مشکلاتی که ممکن است بعد از کاشت ایمپلنت به وجود بیاید، جوش نخوردن ایمپلنت و یا جوش نخوردن بخیه ها است. ما در این مطلب قصد داریم علل این مشکل را بررسی کنیم تا پایان همراه ما باشید.

دلایل جوش نخوردن ایمپلنت

به طور طبیعی یک دندان از تاج و ریشه تشکیل می شود. دندان ایمپلنت شده هم این دو قسمت اصلی را دارد. برای کاشت ایمپلنت ابتدا حفره ای را در لثه ایجاد کرده و سپس پیچی از جنس تیتانیوم را وارد لثه می کنند. این پیچ به عنوان ریشه دندان محسوب خواهد شد. بعد از گذشت زمان این پیچ با استخوان فک و لثه های اطراف جوش خورده و در جای خود ثابت می ماند. روند جوش خوردن پیچ با استخوان فک و لثه ممکن است تا 6 ماه زمان ببرد. این زمان به شرایط فیزیکی و جسمی فرد بستگی دارد. عوامل زیادی ممکن است باعث دیر جوش خوردن و یا جوش نخوردن ایمپلنت باشند که عبارتند از:

  • در صورتی که استخوان فک ضخامت کافی برای انجام این عمل را نداشته باشد.
  • فرد مبتلا به بیماری های لثه درمان نشده و یا دیابت کنترل نشده باشد.
  • فرد دارای اختلالاتی در لخته شدن خون باشد.
  • نقص سیستم ایمنی بدن فرد
  • مصرف سیگار و دخانیات

همه این موارد در کنار عدم مهارت و تبحر کافی پزشک می تواند منجر به این شود که ایمپلنت یا دندان کاشته شده جوش نخورد.

علائم جوش نخوردن ایمپلنت

فرایند جوش خوردن ایمپلنت حدودا دو تا شش ماه زمان نیاز دارد اما اساسی ترین نشانه جوش نخوردن ایمپلنت، درد و شل شدن تاج دندان است. برای جلوگیری از این موارد بهتر است چکاپ های دوره ای را به طور دقیق انجام دهید. علامت دیگر وجود درد، آبسه، ورم و عفونت در لثه است. اگر دندان ایمپلنت شده به درستی جوش خورده باشد، دیگر از درد و ورم و غیره خبری نخواهد بود و دندان در جای مناسب خود به صورت سفت و محکم همانند دندان طبیعی قرار می گیرد.

زود جوش خوردن ایمپلنت

برای این که بتوانید پروسه طولانی جوش خوردن ایمپلنت را کمتر و کوتاه تر کنید، بهتر است برخی از کارها را انجام دهید. به عنوان مثال مراقبت های بعد از کاشت را جدی بگیرید. رعایت بهداشت دهان و دندان، استفاده مداوم از دهان شویه و نخ دندان و یا مصرف مرتب داروهایی که دکتر برایتان تجویز کرده است، در افزایش سرعت روند بهبودی تاثیرگذار است. انتخاب پزشکی ماهر و با تجربه برای این کار از اهمیت زیادی بستگی دارد. چنانچه پزشک نتواند قطر و ارتفاع مناسب برای ایمپلنت انتخاب کند، می تواند منجر به ناموفق بودن این عمل جراحی در دندان فرد شود. همچنین شما باید در طول روز از پروتئین و کالری بیشتری استفاده کنید تا بدن بتواند بافت آسیب دیده را ترمیم کند.

Leave A Comment